MISHUCUP
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
MISHUCUP

CAMPIONATUL DE FOTBAL AL COLEGIULUI NATIONAL MIHAI VITEAZUL - EDITIA 2008

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)

In jos 
+9
blue_mika
theohara
boing
Sevillia
Schizophrenic
neagigi
Ursu'
Bucifal
Victor
13 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Schizophrenic
Admin
Schizophrenic

Data de înscriere : 12/02/2008

SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeVin Apr 18, 2008 11:29 pm

puteti sa il transati, dak vreti... si-asa vine pastele, numai bine, o friptura de rus pe masa, alaturi de ouale lui rosii =))
Sus In jos
http://Pushtyu.hi5.com
Victor
Admin
Victor

Varsta : 34

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeSam Apr 19, 2008 11:17 am

nu evit nimic. e normal poate sa va deranjeze pt k am gresit acolo pe moment. dar asa cum am gresit eu au gresit si ceilalti prezenti kre stiaua regula si le a scapat k si mie. in momentul in kre am tras ce v am zis la scoala m am gandit doar la echipa mea. am zis noi nu pikm cu 11b pana in finala trageti. pe moment am crezut k e suficient. am facut tragerea in 30 de secunde pt k m a intrebat doru cu cine joak mai departe si n am avut timp sa ma gandesc pe loc. i am si zis k nu i nevoie sa mai tragem nimic din c stiam eu, dar knd m am uitat la foaie mi a scapat, si am zis hai sa tragem. si atunci el a tras DOAR DIN 2 OPTIUNI, nu din 3 cum ar fi fost dk nu exista regula. am gresit atunci, am recunoscut, imi pare rau; in aceeasi masura in kre am gresit eu au gresit si ceilalti kre erau acolo. nu va pacaleste nimeni cu nimic, din contra am remediat un avantaj pe care l am dat doar echipei noastre. v am explicat si d c a existat regula, a fost pusa pe site, la sectiunea cu echipele calificate exact knd am anuntat si tragerea - am anuntat sistemul la fel cum l am anuntat si la precedentele faze. nu am inventat nimic dupa - de fapt nu am inventat nimic nici inainte. este o regula kre se aplik (neintalnirea timp de 2 faze - pot aparea exceptii - de exemplu in ucl unde din cate stiu eu are prioritate neintalnirea echipelor din acceasi tara, pe cat posibil. de aia joak roma cu manchester - oricand knd am decis sa pun regula - am decis in urma unei propuneri de a voastre la faza precedenta knd destui ati sustinut k nu ar fi ok sa va intalniti cu cine v ati intalnit in grupele precedente. atunci era prea tarziu. pt faza asta m am interesat daca exista o regula de genu asta - exista - am preluat-o).

cat despre consecintele schimbarii nu sunt eu in masura sa mi dau cu parerea despre cine e mai bun, dar cred sincer ca echipele care au jucat cu 12f stiu k ei sunt cel putin la fel de greu de batut k 11h sau 10b (vezi egalu cu 11b si repriza a doua cu 12g (knd a intrat boing)).

sunt ultimele explicatii pe kre le dau pe acest subiect.
1. EXISTENTA REGULII O CONTESTATI DEGEABA, PT K ESTE CORECTA (A FI CORECT INSEAMNA A FI APLICAT PENTRU TOATA LUMEA) SI A FOST ANUNTATA (ODATA CU TRAGEREA)
2. DK NU ATI INTELES APLICAREA EI SI DE CE S A GRESIT LA SCOALA, INTREBATI MA PE MES. DK AVETI DREPTATE VA VOI DA ASA CUM AM FACUT SI PANA ACUM

argumentele de genu noua ne convine cum era, si suntem mai multi - nu ajuta la nimic pe nimeni, atata timp kt sustineti ceva rezultat in urma unei erori penibile.
Sus In jos
https://mishucup.forumgratuit.ro
Ursu'

Ursu'

Data de înscriere : 15/02/2008

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 9:26 am

eroarea penibila e de partea ta, asa cum au fkt shi cei de la 11b cand nu lau in clus pe manu in lot, ai zis ca el paote juca doar cu acordu adversarului, asa trebuia sa faci shi in cazu asta, sa ne intrebi daca ne convin asa tragerile, fkte in mod initial la liceu shi cu semifinalele 12c/11e-11h/10b shi 12f/9b-11b-12g,nu ca dupaia sa modifici dupa cum vrea capu tau, cu scuze dastea penibile ca teai gandit daor la echipa ta, in nici o competitie nu se modifca taabelu tragerilor dupa acestea au avut loc, asa ca ori modifici acolo ori o sa fie scandal..shi nu cred ca sunt singuru cu aceasta parere

plus ca nu scrie in regulament ca nu au voie sa pice echipele din grupe in sem, nu cum zici tu ca au fost aplicate inainte de tragere, nu se tine cont asa cum nai vrut sa treci cu vederea niste lucruri minore care erau impotriva regulamentului, ca nu inventezi tu reguli speciale dupa cum vrei, asa sa tras , asa sa ramana

VICTOR: AM FACUT TRAGEREA PE SFERTURI CORECT, CU VOI DE FATA - DA
V AM ANUNTAT REZULTATELE CORECT PE FORUM IN ACEEASI ZI, FARA SA MODIFIC NIMIC PE FORUM, LUCRU NECESAR SI SUFICIENT - DA

VICTOR: O INFORMATIE ESTE DEFINITIVA IN MOMENTUL IN KRE APARE PE FORUM (ASA E CU FOAIA LU 11B). EU NU AM SCHIMBAT NIMIC DIN C AM PUS AICI. REGULAMENTUL PRECIZEAZA EXISTENTA A TREI TRAGERI, FARA DETALII, DOAR CU MENTIUNEA K DETALIILE VOR FI ANUNTATE INAINTE DE TRAGERE.
Sus In jos
blue_mika

Data de înscriere : 18/02/2008

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 10:09 am

Mah victore....Tu zici ca ai aplicat regula marilor competitii da ?..Si mai zici ca ai alcatuit tabloul dupa regulile de la euro si cm.... Pai tin sa t informez ca la euro si cm nu s mai fac trageri dupa faza grupelor ci sunt deja stabilite sferturile in formatul 1A-2B 1C-2D 1D-2C 1B-2A ...IN ORDINEA ASTA!!! SI IN FELUL ASTA ECHIPELE DIN GRUPE NU SE POT INTALNI DECAT IN FINALA! Shocked Shocked ...Deci daca voiai sa aplici regula asta...nu mai trebuia sa faci nici o tragere pt ca se faceau automat sferturile...Varianta care insa cade pentru ca ati spus ca vreti sa evitati eventualele jocuri de culise de genu o echipa s termine p nush c loc ca sa aiba traseu mai usor bla bla....Pai in cazul asta ..tu ai aplicat formatul din CL unde dupa grupe s fac doua urne bla bla...SI SE TRAG LA SORTI SFERTURILE SI SEMIFINALELE!!! FARA SA SE MAI TINA CONT DE VREO REGULA ! ADICA EXACT CE AI FACUT TU LUNI LA SCOALA !... ZI-MI SI MIE UNDE AI MAI VAZUT SA T APUCI SA ARANJEZI SFERTURILE ASTFEL INCAT SA APLICI REGULA TA??
Sus In jos
Ursu'

Ursu'

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 11:49 am

blue_mika a scris:
Mah victore....Tu zici ca ai aplicat regula marilor competitii da ?..Si mai zici ca ai alcatuit tabloul dupa regulile de la euro si cm.... Pai tin sa t informez ca la euro si cm nu s mai fac trageri dupa faza grupelor ci sunt deja stabilite sferturile in formatul 1A-2B 1C-2D 1D-2C 1B-2A ...IN ORDINEA ASTA!!! SI IN FELUL ASTA ECHIPELE DIN GRUPE NU SE POT INTALNI DECAT IN FINALA! Shocked Shocked ...Deci daca voiai sa aplici regula asta...nu mai trebuia sa faci nici o tragere pt ca se faceau automat sferturile...Varianta care insa cade pentru ca ati spus ca vreti sa evitati eventualele jocuri de culise de genu o echipa s termine p nush c loc ca sa aiba traseu mai usor bla bla....Pai in cazul asta ..tu ai aplicat formatul din CL unde dupa grupe s fac doua urne bla bla...SI SE TRAG LA SORTI SFERTURILE SI SEMIFINALELE!!! FARA SA SE MAI TINA CONT DE VREO REGULA ! ADICA EXACT CE AI FACUT TU LUNI LA SCOALA !... ZI-MI SI MIE UNDE AI MAI VAZUT SA T APUCI SA ARANJEZI SFERTURILE ASTFEL INCAT SA APLICI REGULA TA??

corect, asa ca fa bine victore shi modifica pana nu se lasa cu scandal
Sus In jos
Victor
Admin
Victor

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 12:06 pm

O INFORMATIE ESTE DEFINITIVA IN MOMENTUL IN KRE APARE PE FORUM (ASA E CU FOAIA LU 11B). EU NU AM SCHIMBAT NIMIC DIN C AM PUS AICI. REGULAMENTUL PRECIZEAZA EXISTENTA A TREI TRAGERI, FARA DETALII, DOAR CU MENTIUNEA K DETALIILE VOR FI ANUNTATE INAINTE DE TRAGERE.

TREBUIA SA AIBA LOC O TRAGERE PT SFERTURI A AVUT LOC. PUNCT
NU TREBUIA SA AIBE LOC NICI O TRAGERE PT SEMIFINALE (DE FAPT NICI NU A AVUT LOC PROPRIU ZIS,TOTI ATI PLECAT ATUNCI DUPA TRAGEREA DE LA SFERTURI) DOAR DORU KND A VENIT A ZIS.

VOI STITI ASTA ? - DA, DEOARECE A FOST ANUNTAT PE FORUM ODATA CU TRAGEREA
ATI OBIECTAT CEVA INAINTE DE TARGERE - NU
AM FACUT TRAGEREA PE SFERTURI CORECT, CU VOI DE FATA - DA
V AM ANUNTAT REZULTATELE CORECT PE FORUM IN ACEEASI ZI, FARA SA MODIFIC NIMIC PE FORUM, LUCRU NECESAR SI SUFICIENT - DA

AM IMPRESIA (SCUZE DK MA ISEL) K PERSOANELE KRE AU DAT ULTIMELE 2 REPLICI NICI NU AU FOST LA TRAGERE Razz NU INTELEG ATUNCI D C ATAT VEHEMENTA PT CEVA CE NICI NU AU VAZUT.

IDEEA E K MISIUNEA MEA DE ORGANIZATOR SE INCHEIA IN MOMENTUL TRAGERII SFERTURILOR. DUPA DEVENEAM ADVERSARI. PUTEATI DEDUCE SINGURI CU CINE JUCATI, EU NU ERAM OBLIGAT DECAT SA STIU SFERTURILE, APOI SA AFISEZ CORECT CEEA CE AM FACUT. DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE AM EXPLICAT DESTUL, LA ORICE POST PE TEMA ASTA VETI PRIMI RASPUNS CU COPY PASTE DIN C V AM ZIS DEJA, PT K V AM ZIS TOT C AM AVUT DE ZIS.

Ultima editare efectuata de catre Victor in Dum Apr 20, 2008 12:12 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Victor
Admin
Victor

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 12:10 pm

blue_mika a scris:

ZI-MI SI MIE UNDE AI MAI VAZUT SA T APUCI SA ARANJEZI SFERTURILE ASTFEL INCAT SA APLICI REGULA TA??

VICTOR: "1. EXISTENTA REGULII O CONTESTATI DEGEABA, PT K ESTE CORECTA (A FI CORECT INSEAMNA A FI APLICAT PENTRU TOATA LUMEA) SI A FOST ANUNTATA (ODATA CU TRAGEREA)"
Sus In jos
Victor
Admin
Victor

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 12:21 pm

ursu: cu scuze dastea penibile ca teai gandit daor la echipa ta...

IMI RETRAG TOATE SCUZELE. NU ERA NEVOIE SA IMI CER SCUZE, PENTRU K NU SUNT OBLIGAT SA STIU PE DINAFARA TOATE ELEMENTELE CAMPIONATULUI. SINGURUL LOC UNDE NU AM VOIE SA GRESESC ESTE FORUMUL, UNDE NU AM GRESIT.

DEOCAMDATA MAI LASA TI MA SI PE MINE SA JOC FOTBAL K AM MECI GREU CU 11E (ECHIPA KRE A FACUT EGAL CU FAVORITA NUMARU 1 scratch lol! Razz ) SI MAI VEDE TI VA SI VOI DE MECIURILE VOASTRE.
Sus In jos
Ursu'

Ursu'

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 12:35 pm

shi ce sa intelegem din asta? eu nam putut sa fiu la tragere ca tu ai spus duminca seara la 10 noaptea ca se face la 11 juma luni

iar eu de unde plm sa stiu, mam trezit la 11, shi naveam chef sa vin sa stau 2 ore degeaba la liceu doar ca vrei tu sa tragi la 11 juma

victor> TI AM ZIS ASTA PT K DK VOIAI SA SCHIMB CEVA TREBUIA SA MI ZICI DINAINTE, LA SCOALA SAU MKR PE FORUM. DE EXEMPLU LA TRAGERE S A CONTESTAT D C SA FIE 9B IN URNA 2 SI NU IN 1 SI LE AM DAT DREPTATE. S A MAI CONTESTAT D C 12C SA FIE CAP DE SERIEI DESI NU ERA INK MATEMATIC PE LOCU 1 - SI LI S A EXPLICAT. NU AM FACUT LUCRURILE DE CAPU MEU. DK IMI ZICEA CINEVA SI ERA ACOLO MAJORITATEA DE ACORD TRAGEAM FARA SA SE MAI TINA CONT DE REGULA. DAR NU A ZIS NIMENI NIMIC, BA MAI MULT S A SI APLICAT.
Sus In jos
Ursu'

Ursu'

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 12:38 pm

shi inca ceva, din ce zici tu mai sus inseamna ca tragerile pt semifinale nar trebui validate, shi eu zic ca asa ar fi echitabil pt toata lumea, si sa se traga dupa sferturi
Sus In jos
Victor
Admin
Victor

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 12:46 pm

Ursu' a scris:
shi inca ceva, din ce zici tu mai sus inseamna ca tragerile pt semifinale nar trebui validate, shi eu zic ca asa ar fi echitabil pt toata lumea, si sa se traga dupa sferturi

NU K NU TREBUIE VALIDATE. PUR SI SIMPLU NU E NECESAR SA EXISTE. ASTA M AM TOT CHINUIT SA VA EXPLIC (SI NU O ZIC ACUM - AM ZIS-O DE LA INCEPUT)
Sus In jos
blue_mika

Data de înscriere : 18/02/2008

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 12:50 pm

Cred ca ce vrea sa ursu sa zica e sa astepti sa se termine sferturile si sa mai faci dupa aia o tragere cu echipele ramase si sa aplici dupa aia regula asta smechera cu echipele din grupe si finala....Oricum e mai corect decat sa aranjezi sferturile in acel unic mod...
Sus In jos
Schizophrenic
Admin
Schizophrenic

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 1:01 pm

sunt de acord. faza asta ar impaca pe toata lumea (nu k mi-ar pasa, k nu m-am calificat), dar chiar m-am saturat de atatea scandaluri, eu continui sa urmaresc campionatul asta fiind ca vreau sa vad meciuri frumoase, spectacol, goluri si fair play.

Victor, eu chiar zic sa mai tragi o data inainte de semifinale, aplicand regula de care zici si cu asta am incheiat subiectul. nu e niciun scandal, nimeni nu bate pe nimeni si eu continui sa urmaresc mishucup sigur k voi vedea spectacol si nu jocuri de culise, cazuri "bricheta" si alte cacaturi din astea.
Sus In jos
Ursu'

Ursu'

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 1:05 pm

deci pana la urma cum ramane?
Sus In jos
Victor
Admin
Victor

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 2:09 pm

DUPA SFERTURI O SA FAC UN SONDAJ INTRE ECHIPELE CALIFICATE.

1. IN CAZ DE UNANIMITATE PENTRU MODIFICAREA SCHELETULUI TRAGEM CUM N INTELEGEM ATUNCI
2. DACA NU E UNANIMITATE RAMANE ASA

PRECIZARI.
A. D C UNANIMITATE. PENTRU K NU POT FORTA PE NIMENI SA RESPECTE VOINTA UNEI MAJORITATI KRE SA MODIFICE CEVA STABILIT PRIN REGULAMENT
B. D C ATUNCI. PT K SUNT IN MASURA SA SI DEA CU PAREREA DOAR ECHIPELE KRE SE VOR CALIFICA
C. POZITIA 12C-ULUI. O VOM DECIDE PRIN VOT INTERN. NU O STIU - DAR DIN CATE STIU EXISTA SI LA NOI VOCI CE VOR SCHIMBARE
D. PANA ATUNCI TOPIC CLOSED
Sus In jos
Schizophrenic
Admin
Schizophrenic

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 7:56 pm

Sounds fair enough. peace?
Sus In jos
theohara

Data de înscriere : 17/02/2008

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 9:16 pm

atata vorbaraie...eu am o singura intrebare: cum ar fi trebuit sa arate sferturile daca nu se aplica regula asta? adica se face atata tam-tam cu un scop? e vreo echipa dezavantajata vizibil in momentul de fata? elucidati-ma si pe mine...
Sus In jos
Victor
Admin
Victor

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 9:24 pm

pey habar n am. nimeni nu stie. pana acum ne am certat dk sa aplikm regula total sau pe jumate Smile )
Sus In jos
Ursu'

Ursu'

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 9:34 pm

asasd

Ultima editare efectuata de catre Ursu' in Dum Apr 20, 2008 9:50 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Victor
Admin
Victor

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 9:46 pm

si d c ma rog sa ma bata ba?

k ma chinui sa ti explic - k te trezesti dupa o saptaman k nu ti convine tie. bine nu se mai face nici un sondaj. eu stau si te ascult si tu asa faci. bine ba. si vezi k n ai voie sa ma ameninti. controleaza te si vezi ti de fotbal.
Sus In jos
Ursu'

Ursu'

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 9:57 pm

auzi , in primu rand na fost o amenintare, nam zis ca chiar o sa te bata
in al doilea rand, nush cum tiai permis sa faci tragerile pt sferturi cand grupa voastra nici nu se stia cine termina pe primu loc shi cine termina pe al 2-lea

in al treilea rand, asta vreau sa intelegi, nu inteleg cum ai tupeul sa modifici programul semifinalelor shi sa spui ca asa e regulamentar, pai bha asta chiar ma enerveaza, shi nu sunt de acord cu nici un vot dupa terminarea sferturilor pt ca tot de voi o sa depinda, shi voi naveti curajul sa ne infruntati in meci direct, deaia ati modficat sa va fie voua favorabil, daca ai fi asa sigur de tine , ai lasa cum era shi poate picati cu noi sau cu 10b, nu sa modifici sa cazi cu 9b sau 12f, nu contest valoarea lor, dar par mai accesibile pt voi decat un meci cu noi sau cu 10b, norocu vostru e cu danut , altfel erati vai de capu vostru
Sus In jos
Victor
Admin
Victor

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 10:09 pm

1. ok
2. echipa mea (prin intelegere) era pe primu loc indiferent de rezultatul meciurilor celorlalte. knd am facut tragerea am intrebat dk deranjeaza pe cineva, k sa inchei pe loc meciurile cu 0-0. nu a zis nimeni k e deranjat, si am decis sa jucam meciuri si sapt asta. meciurile de dupa tragere au avut carater amical. prin urmare nu e nici o problema
3. nu modific nici un program. l am scris pe forum in forma in kre e acum si nu l am modificat.

din nou nu sunt eu in masura sa zic dk echipa mea e mai buna k a ta. din rezultatele din campionatu asta sincer asa pare. nush kt de praf e o echipa cu peste 10 goluri pe meci, si nu cred k asta se datoreaza numai portarului. cat despre portaru nostru e meritu nostru k ne am gandit la el si k l am inscris la timp (in mom in kre s a incris la noi o fi stiind el ceva).

mkr bine k ai spus o pe aia dreapta. nu simti echipa ta dezavantajata, ci simti echipa mea avantajata (in opinia ta). eu nu cred sincer k 12f e mai usor de batut decat voi sau 10b.

UN LUCRU SA FIE CLAR. SEMIFINALELE NU SE VOR JUCA PE BAZA UNUI RATIONAMENT GRESIT SI NEANUNTAT DINAINTE
Sus In jos
Ursu'

Ursu'

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 10:33 pm

asa si pe cine ai anuntat rationamentu tragerii semifinalelor? nu trebuia sa fie cel putin un reprezentat de la fiecare echipa? ca ai trantit acolo niste vorbe cand nimeni nu era atent shi apoi zici ca ia anuntat nu e chiar un retionament bun, in opinia mea
Sus In jos
stefan
Admin

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 10:45 pm

bai ursulet..
1 la mana , noi eram pe primul loc cand s-a tras si ultimul meci nu se jucase din cauza celor de la 11b care nu au avut cand. avea rost sa mai asteptam 1 saptamana k sa tragem, mai ales cand toata lumea vroia tragerea ?
iar 2 la mana toata chestia asta mi se pare mai mult o dovada de incapatanare si prostie...dak nu ar fi fost vorba de echipa noastra, nimeni nu ar fi sarit in sus, ceea ce o mare porcarie. sunt niste reguli pe care le respectam, iar pana acum noi k si toti de altfel ne-am supus regulilor. asa k idei de genul tragere din nou la sorti etc, nu cred k isi au rostul. asa k parerea mea e sa ne calmam si sa nu mai aruncam toti cu pietre in 12c
Sus In jos
neagigi

Data de înscriere : 25/03/2008

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 10:45 pm

ete PULA. bai victor, ai probleme cu memoria? zi macar, sa nu ma agit. ti-am spus clar ca noi suntem dezavantajati de faptul ca intalnim cea mai buna clasa in semifinale, asta in cazul in care trecem de a doua echipa ca valoare in sferturi. eu iti spun clar si raspicat ca suntem DEZAVANTAJATI. ma doare-n cur de sondaju de dupa sferturi, oricum o sa votati voi contra si o sa spuneti ca trebuiesc toate voturile pro. cum ar fi, drept de veto! deci democratie sa fie, dar sa stim si noi. coaie, prieteneste vorbind, fii serios si lasa asa cum a fost prima oara.insisti pentru o idiotenie pe care o agreati numai voi
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)   SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE) - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

SFERTURI (FAZA ELIMINATORIE)
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» SEMIFINALE (FAZA ELIMINATORIE)
» DISCUTII FAZA ELIMINATORIE
» TOPUL GOLGETERILOR DUPA FAZA I
» TOPUL GOLGETERILOR DUPA FAZA A II-A

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MISHUCUP :: MISHUCUP :: SFERTURI-